Fatih Terim ile eski takımı arasında sürpriz görüşme

Fatih Terim ile eski takımı arasında sürpriz görüşme​
Fatih Terim ile eski takımı arasında sürpriz görüşme​

Teknik Direktör Giray Bulak ile yollarını ayıran Adana Demirspor'da başkan Mehmet Gökoğlu'nun Fatih Terim ile görüştüğü iddia edildi.

Geçtiğimiz hafta Giray Bulak ile yollarını ayıran Adana Demirspor'un, boşta olan Fatih Terim ile görüştüğü iddia edildi.

Geçtiğimiz hafta yaşanan Giresunspor yenilgisinin ardından teknik direktör Giray Bulak görevinden istifa etmişti. Yeni teknik direktör için araştırmalara başlayan güney ekibi birçok ismi gündemine almıştı.

Geçtiğimiz günlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Demirspor Başkanı Mehmet Gökoğlu, Fatih Terim ve Adanaspor'un eski teknik direktörü Levent Şahin'in, 5 Ocak gazetesi sahibi Savaş Çokduygulu'nun Adana'daki restoranında bir görüşme gerçekleştirdikleri öğrenildi. Bu görüşme, "Fatih Terim ya da Levent Şahin Adana Demirspor'a mı geliyor?" sorularına neden oldu.

Görüşmenin asıl nedeninin Fatih Terim'e geçmiş olsun ziyareti olduğu belirtildi. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Fatih Terim'in babası Talat Terim bağırsak ameliyat olmuştu.