Fatih Terim'den Asamoah itirafı

​Fatih Terim'den Asamoah itirafı
​Fatih Terim'den Asamoah itirafı

Antalya'da ikinci yarı hazırlık kampına devam eden Galatasaray'da Fatih Terim önemli açıklamalar yaptı. Terim, transfer gündemine dair merak edilen soruların cevabını verdi.

Devre arası kampını Antalya'da sürdüren Galatasaray'da Fatih Terim, GS TV'ye önemli açıklamalarda bulundu. Terim, kampın verimli geçtiğini belirtirken sarı-kırmızılıları transfer gündemine ilişkin merak edilen soruların cevabını verdi.

Fatih Terim'in açıklamalarının önemli bölümleri;

  • "Asamoah ile ilgili bilgi vereyim. Benden önce gelişti, fakat olma ihtimali zayıf gibi gözüküyor, onun için alternatif bakıyoruz. İstiyoruz ki, bizim isteğimize, sistemimize, ekonomimize uygun olsun ve fark yaratacak bir oyuncu olsun. Bu kolay değil.

  • Yabancı bir oyuncu alacaksak, zaten 1-2 oyuncu gidebilir. Kendim de konuştum oyuncularla, hazır olun gelirse diye. Bizde son durumlar böyle. Devre arası çok fazla transfer doğru durmuyor. Herkes de doğru giderken, kendi oyuncusunu niye versin? Belki 1, belki 2 olabilir, 3'ü geçmez. Önce ihtiyacımızı karşılamak istiyorum, önce sol beke. Sonra teknik heyetin aklında bir şey var, belki onu yapabiliriz."