Fatih Terim'den hakeme skandal hareket!

Fatih Terim'in Fırat Aydınus'a isyan ettiği anlar.
Fatih Terim'in Fırat Aydınus'a isyan ettiği anlar.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin son düdüğüyle adeta kıyamet koptu. O anlarda maçın hakemi Fırat Aydınus'un üzerine yürüyen Fatih Terim, tecrübeli hakeme isyan etti. Hakkını helal etmeyeceğini söyleyen Fatih Terim, yayıncı kuruluşun röportajını da futbolseverleri şaşırtacak şekilde noktaladı.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin son düdüğünün ardından Türk Telekom Stadı karıştı. Futbolcuların birbirine girmesinin ardından hakem Fırat Aydınus'a sert tepki gösteren Fatih Terim'in bu hareketi büyük tepki çekti.

Fatih Terim'in hakem Fırat Aydınus'a tepki gösterdiği anlar kameralara böyle yansıdı.
Fatih Terim'in hakem Fırat Aydınus'a tepki gösterdiği anlar kameralara böyle yansıdı.

Yaşanan olaylar esnasında soluğu hakem Fırat Aydınus'un yanında alan Terim, sarı kırmızılı ekibin aleyhine verilen kararlara isyan etti. Binlerce kişinin önünde hakem Fırat Aydınus'a ve yardımcılarına sitem eden deneyimli çalıştırıcının bu görüntüleri sert şekilde eleştirildi.

Yayıncı kuruluşta olaylar hakkında açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Fırat Aydınus'u hedef almayı sürdürdü. Terim, haklarının yendiğini öne sürdü.

Fatih Terim'in son derece sinirli olduğu gözleniyor.
Fatih Terim'in son derece sinirli olduğu gözleniyor.

Hakkını helal etmeyeceğini söyleyerek tepkisini sürdüren Fatih Terim'in son hareketi ise ekranları başında milyonlarca futbolseveri şaşırttı. Terim, açıklamalarının sona ermesinin ardından yayıncı kuruluş muhabiriyle muhatap olmadan röportajı bıraktı.

  • "Şu an söyleyeceklerim herhangi bir maçın bahanesi değil. Eğer orta sahada Henry'nin aldığı top faul ise, ikinci golde Valbuena - Belhanda düellosunda top Belhanda'dan çıktıysa ben özür dilemeye hazırım. 2. golden önce top Belhanda'dan çıktıysa özür dilemeye hazırım. Benim camiamın, kulübümün, oyuncularımın, taraftarlarımın hakkını kimse yiyemez. Yedirmeyiz. Benim kulübümün, camiamın, taraftarımın, oyuncularımın hakkını kimse yiyemez! Yedirmeyiz de! Hakkımı helal etmiyorum! 2 takımın futbolcularına da söyleyecek hiçbir şey yok. Çok iyi oynadılar. Fırat tek başına, arkadaşlarıyla beraber, Yusuf Namoğlu ile beraber, daha da üstleriyle beraber maçı bu hale getirdiler. Çok farklı kazanmamız gereken maçı kaybediyorduk. Maçın sonunda oyun gerildiyse, bunlar olduysa bütün sebebi bunlardır. Hakemlerdir... VAR'a bakın en kötü. Bize gelince bakıyorsunuz. Geçen hafta da Barış Şimşek, bu hafta da Barış Şimşek. Demek ki VAR'ın profesörü Barış Şimşek. Geçen hafta bizi eleyen Barış Şimşek. Kimse kalmadı, yine Barış Şimşek. Biz böyle diyoruz ya, hemen bize ceza. Size kim ceza verecek? Nedir bu maçta öne çıkma niyetiniz? Sizin önünüze VAR koydular, dünya masraf yaptılar. Anlamakta zorluk çekiyorum. Neden? Birinden mi korkuyoruz? Kendisine de söyledim ilk yarıda, bırak oynayalım ya... Bekçi gibi çalıyorsun. Eğer utanması varsa Fırat Aydınus'un iyi seyreder. Böyle söyleyince bize hemen ceza. Nedendir bu maçın önüne geçme istekleriniz."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

📸 Son düdük çaldı, saha karıştı!

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()