Fatih Terim'den N'diaye açıklaması

​Fatih Terim'den Ndiaye açıklaması
​Fatih Terim'den Ndiaye açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Osmanlıspor karşılaşması öncesinde N'diaye ile yaşadıkları son süreç hakkında konuştu. Terim, Senegalli futbolcu ile birebir görüştüklerini ve kamptan ayrılma kararını birlikte verdiklerini dile getirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Osmanlıspor maçı öncesinde sarı-kırmızılı camianın merak ettiği konular hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Osmanlıspor karşılaşması öncesinde kamptan sürpriz bir şekilde ayrılan Badou N'diaye hakkında konuşan Terim, bu kararı oyuncuyla birlikte aldıklarını dile getirdi.

İşte Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar;

  • "Ndiaye bizim önemli bir oyuncumuz ancak dün ve önceki günkü süreç içerisinde biraz kafasının karıştığı malum. Kendisiyle en son ben konuştum akşam. Evinde eşiyle, çocuklarıyla rahat bir ortamda olmasını, gerilimden uzak olmasını ben söyledim. Eğer bir şeyler olacaksa, 31'ine kadar zaman var. Kulübümüz için bir faydası olacaksa kararımı mantığımla veririm. Herkes transfer soruyor, eksiğimizin olduğu belli ancak biz tüm takımın alacağını ödemezken, transfer yapmayı uygun görmüyoruz açıkçası. Ndiaye'nin konsantresi yok. Oynar mısın diye de sorduk, oynayamam dedi. O yüzden evine gönderdik."