Fatih Terim'den Sabri Sarıoğlu itirafı!

Fatih Terim'den Sabri Sarıoğlu itirafı
Fatih Terim'den Sabri Sarıoğlu itirafı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sabri Sarıoğlu'nun takımdan gönderilmesinin yanlış olduğunu söyledi. Fatih Terim, "Ben olsam gönderilmesine izin vermedim" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-1 kazandıkları Göztepe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Sarı kırmızı ekibin geleceğine yönelik mesajlar veren Fatih Terim, devre arasında eksiklerini tamamlayacaklarını belirtti ve transfer tüyoları verdi. Mevcut oyunculardan maksimum verimi almayı hedeflediğini anlatan Fatih Terim, takımdaki oyuncuları kazanmanın önemine vurgu yaptı.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Fatih Terim ayrıca Sabri Sarıoğlu’nun takımdan gönderilmesinin yanlış olduğunu ifade etti ve “Galatasaray, kendisine emek verenlere vefa gösterir. Ben olsam Sabri'yi göndermezdim. Kötü de olsa burada kalırdı. Büyük camialar, sembolleriyle ayakta durur.” şeklinde konuştu.

Fatih Terim’in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

  • Devre arası bazı eksikleri tamamlayacağız. İyi bir hazırlık dönemi geçirip, oyunu ileride oynamaya çalışan, sahanın her tarafını kullanan bir takım oluşturabileceğimize inanıyorum. 3'lü orta saha başladık ama Belhanda orada olmadı. 2. yarıda biraz daha ileri aldık. Birçok oyuncumuzu daha kazanacağız. Sinan Gümüş'ü, Yasin'i, Selçuk'u kazanmamız lazım. Zamanımız az. Bazılarını göndereceğiz, bazılarını alacağız. Bunlara çabuk karar vermemiz lazım. Eğer mümkünse, kendi malımızı genç takıma gönderip kullanmak yerine parlatarak göndermekte büyük yarar var. Veririz, vermeyiz ama bizimle beraber olmamız lazım.