Fatih Terim'in gönlünde yatan 'Aslan'

​Fatih Terim'in gönlünde yatan 'Aslan'
​Fatih Terim'in gönlünde yatan 'Aslan'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim sezon sonunda mutlu sona ulaşabilmek için transfer listesindeki isimlerin tek tek takıma kazandırılmasını istiyor. Deneyimli teknik adamın forvet hattı içinse Chelsea'li futbolcuda ısrarcı olduğu öğrenildi.

Fatih Terim'in takımın başına geçmesiyle yeni bir kimliğe bürünen Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Terim'in listesindeki bir isimse camiayı heyecanlandırdı. Milliyet'in haberine göre; Fatih Terim, Las Palmas'ta kiralık oynayan Loic Remy'i takımında görmek istiyor.

Taffarel etkisi

Chelsea tarafından Las Palmas’a transfer edilen golcünün hücum bölgesinin her iki kanadında oynaması, Fatih Terim’in bu oyuncuyu liste başı yapmasına neden oldu. Sol bek transferinde de Taffarel, Brezilya pazarında etkili oluyor.

İpleri eline aldı

Moic Remy sezon başında İspanyol ekibi Las Palmas'a kiralandı.
Moic Remy sezon başında İspanyol ekibi Las Palmas'a kiralandı.

Galatasaray’da transfer konusunda teknik direktör Fatih Terim’in ipleri eline almasıyla, hücum hattını takviye edecek futbolcu konusunda fotoğraf netleşmeye başladı. Cim-Bom, bu sezon başında Chelsea tarafından La Liga ekiplerinden Las Palmas’a kiralanan Loic Remy’yi radarına aldı.

13 maç 6 gol

İspanya’da 13 maça çıkıp 6 kez fileleri havalandıran Fransız golcünün durumunun araştırılmasını isteyen teknik direktör Fatih Terim’in bu isme sıcak baktığı öğrenildi.