Fenerbahçe yöneticisinden Galatasaray taraftarına el hareketi!

Ali Cenk Başak
Ali Cenk Başak

Süper Lig'de haftanın karşılaşmasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Dev derbinin başlama düdüğü öncesinde Fenerbehçe'nin stad ve tesislerinde sorumlu yöneticisi Ali Cenk Başak, Galatasaray tribünlerine el hareketi yaptı. Başak'ın bu hareketi Galatasaraylılardan büyük tepki çekti.

Süper Lig'in 26. haftasında şampiyonluk yarışında oldukça kritik mücadelede Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırlıyor. Sarı lacivertliler, lider Galatasaray'ı evinde mağlup edip şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmek isterken, sarı kırmızılılar ise Kadıköy'deki 19 yıllık galibiyet hasretini sonlandırmanın peşinde.

Karşılaşma öncesinde her iki tarafta da büyük heyecan yaşanırken, Fenerbahçe yöneticisi Ali Cenk Başak Galatasaray tribünlerini hedef alarak çirkin bir hareket yaptı.

GALATASARAY EL HAREKETİ YAPTI

Gün içerisinde güzel görüntüler verilen ezeli rekabette yeşil sahalara yakışmayacak bir olay yaşandı. Derbi maç öncesinde sarı kırmızılı taraftarlar stattaki yerini alırken, Fenerbahçe'nin stat ve tesislerinden sorumlu yöneticisi Ali Cenk Başak sarı kırmızılı taraftarlara yönelerek el hareketi yaptı. Bu anın fotoğrafları sosyal medyada yayılırken, Galatasaraylı taraftarlar bu olaya büyük tepki gösterdi.