Fenerbahçe'de devre arasında gönderilecekler belli oldu: 3 isim yolcu

​Fenerbahçe'de devre arasında gönderilecekler belli oldu: 3 isim yolcu
​Fenerbahçe'de devre arasında gönderilecekler belli oldu: 3 isim yolcu

Fenerbahçe devre arası transfer dönemi için çalışmalara şimdiden başladı. Transfer yapmak için futbolcu satması gereken Fenerbahçe, gönderilecek 3 ismi şimdiden belirledi.

Fenerbahçe bir yandan lige ve derbiye odaklanırken, bir yandan da devre arası için transfer çalışmalarına başlamış durumda.

Başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman arasında gerçekleştirilen zirvede devre arasında takımdan en az bir ismin gönderilmesine karar verildi. Gönderilecek futbolcudan kalan parayla da yeni bir transferin gerçekleştirileceği belirtildi.

3 İSİM BELİRLENDİ

Fenerbahçe'de takımdan gönderilmesi düşünülen isimlerin başında yüksek maaşı ve sürekli sakatlanması nedeniyle Robin van Persie geliyor. Van Persie dışında Aatif Chahechouhe ve Roman Neustadter de gönderilmesi düşünülen isimler arasında yer alıyor. Bu isimler için kesin karar devre arasına kadar gösterecekleri performans ve gelecek tekliflere göre verilecek.

SOL BEK YA DA SAĞ KANAT ALINACAK

Sarı lacivertlilerde bu 3 oyuncudan birisinin gönderilmesiyle oluşacak bütçe ile de kadroya katılması planlanan ismin sol bek ya da sağ kanat olması bekleniyor.

Sarı lacivertlilerde Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı'nın performansının yetersiz bulunması bu bölge için yeni ismin alınma ihtimalinin olduğunu ortaya çıkardı. Ayrıca sağ kanatta Dirar'ın alternatifinin olmaması da bu bölgeye bir ismin takviye yapılması olasılığını da gündeme getirdi.