Fenerbahçe'de iki yolcu

Fenerbahçe forması giyen oyuncular maçtan önce galibiyet yemini ediyor.
Fenerbahçe forması giyen oyuncular maçtan önce galibiyet yemini ediyor.

Fenerbahçe ile yol ayrımında olduğu konuşulan Islam Slimani ve Diego Reyes, Evkur Yeni Malatyaspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı. Slimani'nin ismi Medipol Başakşehir ile anılırken, Diego Reyes'in ise Leganes'e kiralandığı belirtildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesinde takımda düşünmediği isimler için sinyali verdi.

Sarı lacivertli ekiple ile yol ayrımında olduğu konuşulan Islam Slimani ve Diego Reyes, Evkur Yeni Malatyaspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı. Yeni transfer Victor Moses ise yedek kulübesinde yer buldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, her iki futbolcunun da transfer görüşmelerini sürdürdüğünü doğruladı. Yanal ayrıca Reyes'in transfer görüşmelerini sonlandırdığını da ifade etti.

  • Slimani ve Reyes'in görüştükleri takımlar var. Sanırım Reyes bugün görüşmelerini bitirdi.

SLIMANI İÇİN BAŞAKŞEHİR İDDİASI

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Başakşehir CEO'su Mustafa Eröğüt ile Slimani-Adebayor takasını görüştü ancak anlaşma sağlanamadı. Fenerbahçe, aradığı forveti bulamazsa Adebayor yeniden gündeme gelebilir.

Öte yandan bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen stoper Diego Reyes'in de Leganes'e kiralandığı öne sürüldü. Yıllık 1,5 milyon euro alan oyuncunun tüm maliyetinin yeni kulübü tarafından karşılanacağı aktarıldı.


Bu gönderiyi Instagram'da gör

📍 Mabedimizdeyiz! @ulkerstadyumu #FBvEYM

Fenerbahçe SK (@fenerbahce)'in paylaştığı bir gönderi ()