Fenerbahçe'den Galatasaray'a bir transfer çalımı daha ortaya çıktı!

Fenerbahçe'den Galatasaray'a bir transfer çalımı daha ortaya çıktı!​
Fenerbahçe'den Galatasaray'a bir transfer çalımı daha ortaya çıktı!​

Türk kulüpleri zaman zaman transferler konusunda karşı karşıya geliyor ve bu durum kulüpler arasında ilişkilerin bozulmasına neden olmakta. Son olarak ortaya çıkan gerçek Fenerbahçe'nin lokmayı Galatasaray'ın ağzından çıkardığını gösteriyor.

Ezeli rakipler son dönemlerde yapmak istediği transferler için bir çok kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor için bu durum gerginliklere neden olmuştur.

Galatasaray eski yöneticisi Levent Nazifoğlu, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın eski yöneticisi Levent Nazifoğlu:

"Şu an Fenerbahçe kadrosunda yer alan bir oyuncuyla, sarı lacivertli takıma gelmeden önce anlaşıldığını ancak daha sonra gerekli koşulların oluşmadığını belirtti"

ALP YALMAN SKRTEL'İ ALIYORDU

Alp Yalman'ın Martin Skrtel ile anlaştığını belirten Nazifoğlu, "Alp Yalman göreve çok hevesli başlamıştı. Transfer çalışmalarına başladı. İngiltere'ye gitti ve Skrtel'i alır gibi oldu. Dembele için çalıştı, ikisiyle anlaştı." ifadelerini kullandı.

Ancak Galatasaray anlaşma sağladığı halde Martin Skrtel, Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

DEMBELE'Yİ MEHMET ÖZBEK İSTEMEDİ

Transferleri Mehmet Özbek'in engellediğini dile getiren Nazifoğlu, "Dembele ile 4 milyon Euro imza parası ve yıllık 1.4 milyon Euro maaş verilecekti. Maalesef Mehmet Özbek istemedi. Bu olanlardan sonra hevesi kalmadı" şeklinde konuştu.

Kaynak: Beyaz Tv