Fernandao hakkında resmi açıklama geldi

​Fernandao hakkında resmi açıklama geldi
​Fernandao hakkında resmi açıklama geldi

Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fernandao hakkında resmi açıklama geldi.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Fenerbahçe'de bir türlü istikrar sağlayamayan Fernandao'nun ocak ayında sarı-lacivertlilerle yollarını ayırması bekleniyor. Skorer'in haberine göre; Jose Fernandao ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Cruzeiro’nun transfer konusunda ciddi adımlar attığı vurgulandı.

Harekete geçtiler

Jose Fernandao'nun kariyerine Brezilya'da devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Jose Fernandao'nun kariyerine Brezilya'da devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Brezilya’da yayın yapan Terra Brasil ve Superesportes sitelerinde Cruzeiro’nun Fernandao konusunda teklif için harekete geçtiği aktarıldı. Buna göre Cruzeiro yönetiminin yıldız forvet ile temasa geçtiği ve beklentilerini öğrendiği öne sürüldü. Buna göre sarı-lacivertli forvetin, Fenerbahçe’de mevcut kazancını istediğini aktarıldı. Şu anda 2 milyon euro gibi yıllık bir maaşı olan Brezilyalı golcünün, ülkesi Brezilya’ya dönmek için de bu şartı ortaya koyduğu yazıldı.

Bütçe sorunu

Ancak Cruzeiro’nun şu anda böylesi bir maaşı karşılayacak bütçesi olmamasının transferde sıkıntı yaratabileceği eklendi. Öte yandan, Fenerbahçe’nin de Fernandao için 1.5 ila 3 milyon euro arası bir bonservis bedeli beklediği kaydedildi.

‘Gollerine burada devam eder’

Bu arada Cruzeiro asbaşkanlarından Itair Marcado, bir radyo yayınına katılarak Fernandao hakkında olumlu görüşler bildirdi. Fernandao’nun önemli bir forvet olduğunu kaydeden Cruzeiro yöneticisi, “Sosyal medyada bazı taraftarların kabul etmediğine dair yorumlar var. Ancak Fernandao sürekli gol atabilen bir forvet. Transfer olması durumunda burada da gollerine devam edebilecek bir isim. Ancak şu anda Fernandao’nun takımı Fenerbahçe’de esas forvetleri sakat ve Fernandao da son maçında 2 gol attı” ifadelerini kullandı.