Fikret Orman, 'Come to Beşiktaş' projesinin doğuş hikayesini anlattı

İşte 'Come to Beşiktaş'ın hikayesi!
İşte 'Come to Beşiktaş'ın hikayesi!

Beşiktaş'ın transfer sezonunda tüm dünyada konuşulan sosyal medya paylaşımı 'Come to Beşiktaş'ın nasıl doğduğunu Başkan Fikret Orman açıkladı. Fikret Orman projede aslan payını taraftara verdi.

Transfer sezonunda Pepe, Negredo, Medel, Lens gibi yıldızları kadrosuna katan Beşiktaş, transferler öncesinde yayınladığı ‘Come to Beşiktaş’ videoları ile tüm dünyanın gündemine oturmuştu. Her transferin bir sonraki ismi arayarak‘Come to Beşiktaş’ demesi, sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasında yer almıştı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, katıldığı bir programda projenin doğuş hikayesini tüm detaylarıyla açıkladı.

Projenin fikir babası taraftar

Fikrin öncelikle taraftarlardan çıktığını söyleyen Fikret Orman “Tişört yapalım dedik. Video fikri Bülent Ülgen’den çıktı. Come to Beşiktaş projesi beklediğimden iyi tepki aldı. Arkadaşlarımız güzel çalışıyor, inşallah daha iyilerini yapacağız. Hepsinin başında da Candaş Tolga Işık var. Sosyal medya iletişim için çok güçlü bir yer. Bir anda 1-2 milyon kişiye ulaşıyorsunuz. Gazete-televizyon bu kadar güçlü değil” dedi.

İşte Fikret Orman'ın yaptığı tüm açıklamalar;