Fikret Orman'dan Van Persie ve Orkan Çınar açıklaması

Fikret Orman
Fikret Orman

Takımın kamp yaptığı Antalya'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman; Orkan Çınar, Arda Turan ve Van Persie ile ilgili sorulara da cevap verdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman takımın ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya Belek'te basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Arda Turan transferinin gündemlerinde olmadıklarını bir kez daha yineleyen Orman, teklifler gelen Orkan ve Musta Pektemek'le ilgili de net ifadeler kullandı. Fikret Orman’ın açıklamalarından satırbaşları:

  • "Transfer konusu çok abartılıyor. Süper Lig'in marka değeri yükseltilmeli. Önemli bir oyuncunun transferi gerçekleşti. Cenk çok istedi, Coutinho, mesela 160M€'ya gitti, bizde de bu rakamlar konuşulmalı.
  • Ekonomik koşulları değerlendirip transfer konusuna bakacağız. Cenk Tosun'un Tottenham maçına gitmek istiyorum. İnşallah Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde üst turları kovalar. Futbolcularım satılacak eşya değil, onlar için iyi bir şey olursa değerlendiririz.
  • Tolgay Arslan'da prensipte anlaştık. Benim oyuncularım isteğim olmadan kimse ile görüşmez, burası Beşiktaş. Negredo var forvette. Şartlar uygun olursa birini alacağız. Bizdeki kadro derinliği kimsede yok. Arda Turan'ı Beşiktaş'ta görmek isterim ama o bölgede çok oyuncumuz var. Şu anda ondan dolayı bir ilgimiz yok.
  • Orkan'ın oynamasını istiyorum. Mustafa'yı göndermek istemiyoruz. Orkan'a sadece Konyaspor'dan değil başka takımlardan da teklifler var. Hoca ile konuşacağız, seneye direkt oynamasını istiyorum burada."

Ayrıca Fikret Orman bir muhabirin Van Persie ile ilgili sorusuna da şöyle cevap verdi:

Muhabir: ''Bonservissiz oyuncu arıyorsunuz Robin van Persie'nin bonservisi yok?''

Fikret Orman: ''Teşekkür ederim.(gülerek)"