Fikret Orman'ın hayal kırıklığı: Demba Ba

Fikret Orman'ın hayak kırıklığı: Demba
Fikret Orman'ın hayak kırıklığı: Demba

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Demba Ba transferinin gerçekleşmemesinden dolayı üzgün olduğu öğrenildi.

Siyah beyazlıların Başkanı Fikret Orman, gündeme dair çok önemli beyanlarda bulundu.

Transfer gündeminden kulübün gelecek projelerine, yeni transferlerden gerçekleşmeyen transferlere dair önemli sözler söyleyen Başkan, şampiyonluğun yine en büyük favorisi olduklarını söyledi.

Fanatik Gazetesi’ne açıklamalar yapan Orman, “Çok iyi takımız. Çocuklar inanılmaz efendi. Buna ek olarak çok akıllı ve nokta atışı transferler yaptık. Hepsi bizim istediğimiz şartlarda Beşiktaş'a geldi" diyerek transferin istedikleri gibi geçtiğini belirtti.

Gidenlerin de tamamının dönmek istediğini belirten başkan Demba Ba transferindeki sorunların çözülmemesi hakkında, "Tek üzüntüm Demba Ba oldu. Hala bonservisini çözemedi. Bitiremedik. Çözdüğü an kapımız açık. Çünkü komple bir santrfor ve Beşiktaş'ı gerçekten çok seviyor” ifadelerini kullandı.

Çin'de büyük atılım

Çin'e sezon öncesi yaptıkları seyahatin önemini vurgulayan Orman, Beşiktaş dünya markası oldu. Çin, Endonezya ve Malezya gibi ülkelere gideceğiz. Shanghai'da Beşiktaş kulüp ofisi açıyoruz. Global hale geleceğiz. Türkiye'de zaten en büyük sponsorluk anlaşmalarını yaptık. Daha ötesi yok. Bundan böyle dünyanın büyük şirketlerine bakacağız. Bunun için Çin başta olmak üzere Uzak Doğa'ya yöneldik. Real Madrid, Bayern Münih, Manchester United… Hepsi orada. Doğru yoldayız” dedi.