Flaş iddia: Şenol Güneş'e tokat atıldı!

Flaş iddia: Şenol Güneş'e tokat atıldı!​
Flaş iddia: Şenol Güneş'e tokat atıldı!​

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Kayserispor-Beşiktaş karşılaşmasında Şenol Güneş'e tokat atıldığı iddia edildi. Kayserispor Başkanı Erol Bedir ise, konuyla alakalı yaptığı açıklamada bu söylentiyi 'kocaman bir yalan ifadeleri ile yalanladı.

Kayserispor-Beşiktaş karşılaşmasında Şenol Güneş ile alakalı flaş bir iddia ortaya atıldı. Karşılaşmanın devre arasında takımlar soyunma odasına yönelmişken, tecrübeli hocaya saldırıldığı iddia edildi. Ayrıca iddianın sahibi Ahmet Çakar, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e yumruk ve tekme atıldığını ileri sürdü.

Ev sahibi kulübün başkanı Erol Bedir ise Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada, "Deniz Atalay ile görüştüm. Asla böyle bir olay olmadı. Bunu kim söylüyorsa kocaman bir yalan" ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar'ın iddiası:
Çok yetkili birinden öğrendim. Şenol Güneş'e bir saldırı var. Şenol Güneş'e çok yakın biri detaylı olarak anlattı bana. Kayseri'ye yakıştıramadım.
Ahmet Çakar'ın iddiası: Çok yetkili birinden öğrendim. Şenol Güneş'e bir saldırı var. Şenol Güneş'e çok yakın biri detaylı olarak anlattı bana. Kayseri'ye yakıştıramadım.