Galatasaray - Akhisarspor U21 maçı ertelendi

Florya Metin Oktay Tesisleri'nin son durumu.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nin son durumu.

Galatasaray ve Akhisarspor'un U-21 takımları arasından bugün 12.00'da oynanması planlanan müsabaka olumsuz hava koşulları sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Mücadelenin ne zaman oynanacağı henüz açıklanmadı.

Türkiye Futbol Federasyonu U-21 Ligi’nin 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray – Akhisarspor mücadelesi olumsuz hava koşulları sebebiyle ileri bir tarih ertelendi.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde saat 12.00’de oynanması gereken müsabaka, maçın hakemin yaptığı kontroller neticesinde hava şartları gerekçesiyle ertelendi. Karşılaşmanın ne zaman oynanacağı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından daha sonra açıklanacak.

  • Galatasaray'da Türk Telekom Stadyumu yetkilileri benzer bir tehlike nedeniyle cuma günü tedbir almış ve stadyumun zeminin branda ile korumaya almıştı.

Bu önlem sayesinde stadın zemini korunmuş ve çimlerin zarar görmesi engellenmişti. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Başakşehir-Bursaspor karşılaşması da 5. dakikada hakem Halis Özkahya tarafından tatil edilmiş ve mücadele bugün 19.00'a ertelenmişti.