Galatasaray ile Beşiktaş gol kralı için kapışıyor!

Galatasaray ile Beşiktaş Vagner Love için kapışıyor!
Galatasaray ile Beşiktaş Vagner Love için kapışıyor!

Galatasaray'da Fatih Terim'in Gomis'e alternatif olarak düşündüğü Vagner Love için devreye Cenk Tosun'u satmaya hazırlanan Beşiktaş'ta girdi.

Sarı-kırmızılılarda Gomis'e alternatif bir isim bulunmaması, Fatih Terim'i bu konuda arayışa yönlendirdi. İlk hedef ise, Süper Lig'i bilen ve geçen sezon ligde gol kralı olan Vagner Love oldu. Brezilyalı yıldızla özel olarak görüşen Terim, onu takımda görmek istediğini belirtirken, golcü oyuncuda bu teklife yeşil ışık yaktı. Ancak bu transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de yıldız oyuncunun alınması yönünde yönetime talepte bulundu.

ŞENOL GÜNEŞ LOVE'IN PEŞİNDE

Fanatik'in haberine göre;Cenk’i Everton’a satmaya hazırlanan siyah-beyazlı ekipte teknik direktör Şenol Güneş, Vagner Love transferini bitirin talimatı verdi.

GALATASARAY BİR ADIM ÖNDE

Fatih Terim’in oyuncuyu arayıp konuşması oldukça etkilemiş durumda. Bu yüzden tecrübeli golcünün ilk tercihi Galatasaray.

Aytemiz Alanyaspor'da Başkan Hasan Çavuşoğlu ise oyuncuyu satmayı düşünmüyor. Oyuncusu gitmeyi çok isterse kapıyı en az 4 milyon avrodan açmayı planlıyor. Alanyaspor’a bonservissiz gelen 33 yaşındaki golcü geçen sezon 23, bu sezonun ilk yarısında ise 10 gol attı.