Galatasaray sahaya indi: Hijyen kurallarına uyarak antrenman yapılıyor

Galatasaray antrenmanlara başladı
Galatasaray antrenmanlara başladı

Galatasaray Futbol Takımı, koronavirüs salgını nedeniyle ara verdiği antrenmanlarına sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak devam ediyor.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, futbolcular, liglerin ertelenme kararının alınmasının ardından teknik direktör Fatih Terim'in hazırladığı program çerçevesinde, kulüp tarafından kendilerine temin edilen ekipmanlar ile evlerinde bireysel antrenmanlar gerçekleştirdi.

15 Nisan'da bireysel olarak antrenmana başlandı

Daha sonra özellikle Florya Metin Oktay Tesisleri'ne yakın ikamet eden oyuncular, 15 Nisan tarihi itibarıyla bireysel antrenmanlarını tesislerde yapmaya başladı.

Antrenmandan görüntüler
Antrenmandan görüntüler

Üçüncü aşamada ise 28 Nisan tarihinden itibaren dörderli gruplara ayrılan sarı-kırmızılılar, üç ayrı seans halinde olmak üzere sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak çalışmalar yaptı.

Antrenmanlarda sosyal mesafeye dikkat ediliyor

Kaleciler ise geçen hafta başından itibaren haftanın üç günü kaleci antrenörü ile saha antrenmanlarını gerçekleştiriyor.

Antrenmandan görüntüler
Antrenmandan görüntüler

Antrenmanlar, gruplar halinde ve sağlık ekibinin kontrolünde, sosyal mesafe ve hijyen kuralları uygulanarak gerçekleştirilmeye devam edecek.