Galatasaray, taraftarıyla açık antrenmanda buluşuyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 2 Aralık Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı derbi öncesi yarın taraftarıyla bir araya gelecek. Saat 19.05 başlayacak olan antrenmana 50 bin civarında taraftarın gelmesi bekleniyor...

Süper Lig'de 30 puanlı lider Medipol Başakşehir'in 6 puan gerisine düşen, sakat ve cezalı futbolcularının çokluğundan dolayı sıkıntılı bir süreçten geçen sarı kırmızılı ekip, derbiden önceki son antrenmanda taraftarıyla buluşacak.

Galatasaray, deplasmandaki Beşiktaş derbisi öncesi son antrenmanını Türk Telekom Stadı'nda yapacak. Saat 19.05'te başlayacak antrenmana 50 bine yakın taraftarın gelmesi bekleniyor.

Geçen sezon Fenerbahçe derbisi öncesinde yapılan açık antrenmana yaklaşık 30 bin taraftar katılım sağlamıştı.
Geçen sezon Fenerbahçe derbisi öncesinde yapılan açık antrenmana yaklaşık 30 bin taraftar katılım sağlamıştı.

Antrenmanı, kombine kart sahipleri ve GS Store'dan 19,05 liralık alışveriş yapanların yanı sıra yarın Galatasaray Stadyum Müzesi ve stat turu bileti alan sarı kırmızılı taraftarlar tribünden takip edebilecek.

GEÇEN SEZON FENERBAHÇE DERBİSİNDEN ÖNCE YAPILMIŞTI

Galatasaray, geçen sezon Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı derbi öncesinde de taraftara açık antrenman yapmış ve yaklaşık 30 bin futbolseverin önünde çalışmıştı.

2017-2018 Sezonu’nun 26. haftasında Fenerbahçe ile Kadıköy'de karşılaşan Galatasaray, bu hafta sonu Beşiktaş derbisinden önce taraftara açık antrenman uygulamasını Kadıköy’e konuk olmadan yapmıştı.

Fatih Terim, kendisini tribüne çağıran taraftarı kırmıyor ve isteklerine karşılık veriyor...
Fatih Terim, kendisini tribüne çağıran taraftarı kırmıyor ve isteklerine karşılık veriyor...

Fatih Terim önderliğinde gerçekleştirilen antrenmanı kombine sahipleri, GS Store'dan 19,05 TL'lik alış veriş yapan ve Galatasaray Stadyum Müzesi'nden bilet alan taraftarlar izleme hakkı elde etmişti.

Antrenmanda oldukça coşkulu bir görüntü sergileyen sarı kırmızılı taraftarlar, teknik direktör Terim ve futbolcuları tribüne çağırarak sevgi gösterisinde bulunmuştu. Sarı kırmızılılar, şampiyonluk yolundaki kritik Kadıköy deplasmanından 0-0 berabere kalarak 1 puanla ayrılmıştı.