Galatasaray'da büyük skandal: Futbolcular 7 aydır para almıyor!

Galatasaray'da büyük skandal: Futbolcular 7 aydır para almıyor!​
Galatasaray'da büyük skandal: Futbolcular 7 aydır para almıyor!​

Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, “Geçen yemekte futbolcu kardeşlerimiz, ‘Neden televizyonda futbolcular 4 aydır para alamıyor diyorsun’ dedi. ‘Hayır, 7 aydır para alamıyoruz. İlk siz yatırdınız’ dediler” şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda karşılaştığı Antalyaspor’u 3-0’lık skorla mağlup etti. Karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdürrahim Albayrak, Galatasaray'da futbolcuların maaşlarıyla ilgili şaşırtıcı bir gerçeği açıkladı.

FUTBOLCULAR 4 AY DEĞİL, 7 AYDIR MAAŞ ALMIYOR!

Kulübün sorunları için büyük mesai harcadıklarını vurgulayan Albayrak, kulübün futbolculara olan borçlarına ilişkin şu açıklamaları yaptı:

  • “Çok büyük bir mesai harcıyoruz. Mustafa Cengiz ve ekibi, hepimiz efor harcıyoruz. Çok ciddi sorunlarımız var. Geldiğimizden beri birçok sorunu hallettik. Geçen yemekte futbolcu kardeşlerimiz, ‘Neden televizyonda futbolcular 4 aydır para alamıyor diyorsun’ dedi. ‘Hayır, 7 aydır para alamıyoruz. İlk siz yatırdınız’ dediler. Gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Hoca ile toplantılar yapıyoruz. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bize destek olan 77 tane locadan 17’si paraya çevrildi. 60 tane kaldı. Yarın 3 tanenin daha parası yatacak”

BELHANDA'YA KIRMIZI KART ELEŞTİRİSİ

Son dakikalarda kırmızı kart gören Faslı futbolcu Younes Belhanda’nın sorulması üzerine Albayrak, şunları söyledi:

  • “Şok yaşıyorum. Belhanda gibi dünya yıldızı... Sahamızda 3-0 öndeyken, kırmızı kart görmemeliydi. İçeri girerken, Antalyasporlu futbolcuların nasıl olur da 3-0 iken kırmızı kart görür diye hayret etmişlerdi. Keşke görmeseydi. Formdaydı. Kendisi de bizim kadar üzüleceğini tahmin ediyorum. Kasımpaşa maçında yok. Olmaması gerek bir şeydi”