Galatasaray'dan resmi Fatih Terim açıklaması

​Galatasaray'dan resmi Fatih Terim açıklaması
​Galatasaray'dan resmi Fatih Terim açıklaması

Son zamanlarda "Igor Tudor'un yerine Fatih Terim gelecek" şeklinde çıkan iddialarla alakalı Dursun Özbek'ten açıklama geldi. İşte Dursun Özbek'in Fatih Terim ile ilgili açıklamaları...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, son dönemde Igor Tudor'un yerine Fatih Terim getirileceği yönünde çıkan iddialara netlik kazandırdı.

NTV Spor'da yapılan bir programa katılan Dursun Özbek, an itibariyle seyahat halinde olduğunu belirtti. Igor Tudor hakkında sorulan bir soru üzerine konuşan Özbek, "Normal toplantımız var. Cumartesi günü çok üzüldük ama bu anlamda olayı çarpıtmanın bir manası yok. Salı günü yapılacak toplantı, normal bir yönetim kurulu toplantısı olacak, söyleyeceklerim bu kadar" diyerek çıkan iddiaları reddetti.

Açıklamalarına Fatih Terim iddiaları ile ilgili iddialarla devam eden Özbek,"Fatih Terim ile görüşmedik. Terim, Türk futbolu için önemli birisi ve bu konuda görüşmedik. Sayın Terim de bunu söyledi" şeklinde konuşarak basında çıkan haberleri yalanladı.

Sözlerinin sonunda taraftarlara seslenen başkan "Herkes üzüldü. Taraftar bize inansın, şampiyonluk yolunda en ufak bir sapma yok. Mayıs'ı beklememiz lazım. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın. Şampiyonluk onlarla gelecek" diyerek taraftardan bu zor zamanda destek beklediklerini vurguladı.