Galatasaray'dan sürpriz transfer: Geleceğin yıldız adayı

​Galatasaray'dan sürpriz transfer: Geleceğin yıldız adayı
​Galatasaray'dan sürpriz transfer: Geleceğin yıldız adayı

Altınordu'nun altyapısında yetişen ve geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen 19 yaşındaki Selçuk Öztürk Galatasaray U21 takımına transfer oldu.

Galatasaray, altyapıya yatırım yapmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım, Altınordu'nun altyapısında yetişen ve gelecek vadeden 19 yaşındaki Selçuk Öztürk'ü renklerine bağladı.

Çeşitli yaş gruplarındaki Milli Takımların hepsinde forma giyen Selçuk Öztürk, altyapıda gösterdiği başarılı performansın ardından geçtiğimiz sezon Konyaspor'a transfer olmuştu. Altınordu'da oynadığı dönemde büyük takımların dikkatini çeken oyuncu, her iki ayağını da kullanabilmesiyle dikkat çekiyor.

Selçuk Öztürk 15 Ekim tarihinde Galatasaray ile resmi sözleşme imzaladı. Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde doğan Selçuk Öztürk, orta saha mevkinde forma giyiyor.

Henüz 19 yaşında olan Öztürk'ün en büyük hayali Galatasaray A takımında ilk 11'de görev alıp A Milli Takım'a da seçilmek. Selçuk, "Galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Bunun için sürekli çalışıyorum" dedi.