Galatasaray’ın bitmeyen aşkı; Fatih Terim

​Galatasaray’ın bitmeyen aşkı; Fatih Terim
​Galatasaray’ın bitmeyen aşkı; Fatih Terim

Medipol Başakşehir’e 5-1’lik skorla boyun eğen Galatasaray’da gözler teknik direktör Igor Tudor’a çevrildi. Camianın önde gelen isimleri ve spor yazarları Tudor’un takımdan gönderilmesi gerektiğini savunurken kulislerde Fatih Terim sesleri yankılanmaya başladı.

Süper Lig’in lideri Galatasaray cumartesi gecesi deplasmanda Medipol Başakşehir’e 5-1 mağlup oldu. Alınan sonucun ardındansa taraftarlar Igor Tudor’u istifaya davet etti.

Fatih Terim mesajları

Mağlubiyetin hemen sonrasında sarı-kırmızı taraftarlar sosyal medyadan Fatih Terim’in takımın başına geçmesi gerektiğiyle ilgili üst üste paylaşımlar yapmaya başladı. Futbol yorumcuları da Galatasaray’ın bir an önce Fatih Terim’le anlaşması gerektiğini vurguladı.

"Bu iş Tudor’la olmaz"

Galatasaraylı taraftarlar Igor Tudor'un istifa etmesini istiyor.
Galatasaraylı taraftarlar Igor Tudor'un istifa etmesini istiyor.

GS TV'de Başakşehir maçını değerlendiren eski futbolcu Gökhan Zan, "Biz buradan eleştirilerimizi skora göre yapmıyoruz. Beş tane gol yemeye hakkınız yok. Çok net, bu iş Tudor'la olmaz" yorumunu yaptı.

Çakar, Özbek’e seslendi

Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar ise sosyal medya hesabından, Dursun Özbek'e seslendi. Çakar, "Dursun başkan karar zamanı geldi. Tudor mu Terim mi? Gerçek lider acımasız ve sıra dışı kararları verebilendir" ifadelerini kullandı.