Galatasaray'ın gollerindeki "hayran bırakan" detay

Galatasaray.
Galatasaray.

Süper Lig'de Galatasaray ile Atiker Konyaspor karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada sarı kırmızılılar 1-0 geri düştüğü karşılaşmayı 2-1 kazanırken, Galatasaray'da Sinan Gümüş'ün performansı maça damga vurdu.

Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Atiker Konyaspor karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan karşılaşmadan galip ayrılan taraf 2-1'lik skorla Galatasaray olurken, karşılaşmaya Sinan Gümüş'ün performansı damga vurdu.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Sarı kırmızılılar Fenerbahçe derbisi öncesinde evinde Atiker Konyaspor ile oldukça kritik bir karşılaşmaya çıktı. Karşılaşmanın daha 2. dakikasında geri düşen sarı kırmızılı ekipte, oyuna 2. yarı giren Sinan Gümüş maçın geri çevrilmesinde önemli rol oynadı. Fatih Terim'in kendisine tanıdığı şansı iyi değerlendiren 24 yaşındaki oyuncu, 1 asist ve 1 gol ile takımının iki golünün altına imzasını attı.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Sinan Gümüş'ün yüksek katkısının dışında gollerde hayran bırakan başka bir detay daha vardı. Genç oyuncu golü sol ayağı bulurken Gomis'e verdiği asistte de sağ ayağını kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Karşılaşma sonrası yorum yapan Rıdvan Dilmen de Galatasaray'ın gollerindeki bu detayı es geçmedi ve Sinan Gümüş'ü şu şekilde övdü:

  • "Sinan Gümüş solla vole vurdu, golü attı, sağ ayağıyla Gomis'e orta yapıp asist yaptı. Bu çalışmanın ürünüdür. Fatih hoca ileride santraforda oynatabilir. Kendini emniyette görüyordur Fatih Terim.

⚠️ Galatasaray’dan derbi öncesi kritik geri dönüş!

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()