Galatasaray'ın teknik direktör adayı konuştu: "Teklifi reddettim"

​Galatasaray'ın teknik direktör adayı konuştu: "Teklifi reddettim"
​Galatasaray'ın teknik direktör adayı konuştu: "Teklifi reddettim"

Gün içinde resmi olarak Igor Tudor'la yollarını ayırması beklenen Galatasaray'da, yeni teknik direktör adaylarından biri olan Laurent Blanc, Fransız basınına verdiği röportajda flaş ifadeler kullandı.

Teknik Direktör Tudor ile yollarını ayıran ve gün içinde resmi olarak duyurması beklenen Galatasaray'da yavaş yavaş yeni teknik direktör adayları da belli olmaya başladı.

Halen Fatih Terim'in en güçlü aday olduğu listede Thomas Tuchel ve Laurent Blanc gibi önemli yabancı teknik adamlar da bulunuyor.Le Parisien gazetesine röportaj veren Fransız teknik adam Laurent Blanc, teknik direktörlüğe geri dönmek istediğini vurgularken şu açıklamayı yaptı:

  • Muhabir: "Yazın Dünya Kupası'nı takip edecek misiniz?"
  • Laurent Blanc: "Umuyorum ki o dönem başka aktivitelerim olacak. (Gülüyor.) Tabii ki garantisi yok ama nerede antrenörlük yapmaktan hoşlanacağımı biliyorum. Yalnız bu bir ilan değil. Aslında çalışmak istesem son birkaç yılda rahatlıkla bir görev alabilirdim. Ama titizim ve seçenekleri iyi değerlendirmeye çalışıyorum. Kazanmak için gerekli olan şartlar sağlandığında geri dönmek için hazırım."

Özellikle yabancı bir kaç kulüpten teklif aldığını ve reddettiğini belirten Laurent Blanc, kulüplerin ismini vermedi. Bu külüpler arasında Galatasaray'ın olduğu tahmin ediliyor. Laurent Blanc, "Hangi ligde çalışmak istersiniz?" sorusuna ise; "Almanya iyi bir lig ama o dili konuşamıyorum. İletişim konusunda eksik olduğunuzda bir hoca olarak işiniz daha da zorlaşıyor. Ayrıca öncelikle büyük bir kulübün benimle ilgilenmesi gerekir. Aksi halde bunların hiçbir önemi yok." cevabını verdi.