Galatasaraylı futbolculardan prim teklifine olay yanıt: Yönetim şaşırdı

​Galatasaraylı futbolculardan prim teklifine olay yanıt: Yönetim şaşırdı
​Galatasaraylı futbolculardan prim teklifine olay yanıt: Yönetim şaşırdı

Galatasaraylı futbolcular, Fenerbahçe derbisi öncesi motivasyon için prim teklifinde bulunan yönetime şu cevabı verdi: "Prime gerek yok Fenerbahçe'yi yeneceğiz."

8 maçta aldığı 7 galibiyetle lige harika bir başlangıç yapan ve 22 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinin hazırlıkları sürüyor.

Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'a 8 puan fark atan Galatasaraylı futbolcular derbiye odaklanmış durumda. Öyle ki yönetimin motivasyonlarını daha da arttırması için prim teklif ettiği yıldız futbolcular şu cevabı verdi: "Prime gerek yok, Fenerbahçe'yi yeneceğiz."

Normalde yönetim, transfer edilen her futbolcunun sözleşmesine alınan puana göre ekstra bonus maddesi koydurduğu için sezon başında prim sistemine son vermişti. Yönetim, bu uygulamayla maliyeti azaltmayı planladı.

Yine de derbi öncesinde bazı yöneticilerin, futbolcular daha iyi motive olsun amacıyla prim verme düşünceleri vardı. Ancak yönetim, futbolculardan gelen bu cevapla oldukça memnun oldu. Yöneticiler, oyuncuların derbiye son derece motive olduğunu ve 'prim istemez cevabı' verdiğini başkan Dursun Özbek'e iletti. Özbek'in de oyuncuların bu tutumu karşısında çok mutlu olduğu ve eğer derbiyi kazanırlarsa onlara bir jest yapmayı planladığı öğrenildi.