Giresunspor'dan Başakşehir'e olay gönderme: "Korkudan Arda Turan'ı transfer ettiler"

Arda Turan
Arda Turan

Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi Başakşehir'e esprili bir göndermede bulundu.

TFF 1. Lig ekibi Akın Çorap Giresunspor'un Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, Medipol Başakeşhir'e esprili bir göndermede bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Başakşehir ile eşleşen ve ilk maçı kendi sahasında 3-1 kazanan Giresunspor'da Asbaşkan Mehmet Kazancıoğlu, Facebook'tan yaptığı paylaşımda, Arda Turan'ın Başakşehir'e transfer olmasını çok farklı bir bakış açısıyla değerlendirdi.

Mehmet Kazancıoğlu; "Adamlar korkudan Arda Turan’ı transfer ettiler. İstanbul’daki taraftarlarımızı maça bekliyoruz… İnşallah turu geçen biz oluruz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan uzun bir aradan sonra Türkiye’ye dönüş yapan Arda Turan’ın, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın görev vermesi halinde Akın Çorap Giresunspor maçının kadrosuna alınacağı bildirildi. Türkiye’de en son 20 Mayıs 2011’de Galatasaray formasıyla Konyaspor’a karşı forma giyen Arda Turan, şayet Giresunspor’a karşı yarın akşam oynarsa tam 6 yıl, 7 ay, 27 gün sonra Türkiye’de yeniden sahne almış olacak.

Mehmet Kazancıoğlu'nun yaptığı o paylaşım;

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmehmet.kazancioglu.1%2Fposts%2F10155483391159737&width=500