Giuliano, Kocaman ile kavga etti! Peki, ama neden?

​Giuliano, Kocaman ile kavga ettiğini etti! Peki, ama neden?
​Giuliano, Kocaman ile kavga ettiğini etti! Peki, ama neden?

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano, Medipol Başakşehir mücadelesinin ardından teknik heyetle arasında geçen tartışmanın detaylarını anlattı.

Teknik heyet ve sağlık ekibinin tüm uyarılarına rağmen Medipol Başakşehir maçında görev almak isteyen Giuliano hafta başından beri idmanlarda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Şans vermek zorunda kaldı

Yetenekli futbolcunun idmandaki performansını göz önünde bulunduran teknik direktör Aykut Kocaman da Giuliano'ya zorlu mücadelede şans verdi. Brezilyalı futbolcu oynadığı futbolla takdir toplarken geceyi şık bir golle taçlandırma arzusu gerçekleşmedi.

“Risk aldığımıza değdi”

Mücadelenin ardından Sambacı, teknik heyetle kavga ettiğini açıkladı. Guuliano, " Doktorumuza, sağlık ekibimize, hocamıza çok teşekkür ediyorum. Takım halinde çok güzel bir galibiyet aldık. Hafta içi biraz kavgalı geçti, teknik heyetle tartışmalar oldu. Ben sahada olmak istiyordum. Bir risk vardı ve bu riski aldığımıza değdi. Bu akşam takımıma katkı sağladığım için, takımım için elimden geleni yaptığım için gerçekten son derece büyük bir mutluluk duyuyorum" dedi.