Giuliano'dan Aykut Kocaman'a mesaj!

​Giuliano'dan Aykut Kocaman'a mesaj!
​Giuliano'dan Aykut Kocaman'a mesaj!

Fenerbahçe'de Giuliano, Beşiktaş maçının ardından dikkat çekici açıklamalar yaptı. Brezilyalı yıldız, Beşiktaş mağlubiyetinin sebebini anlattı.

Fenerbahçe forması giyen Giuliano, 3-1 kaybettikleri Beşiktaş derbisinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın galibiyeti hak ettiğini belirten Brezilyalı oyuncu, “Beşiktaş çok kaliteli bir takım. Futbolda bunlar olabiliyor. Stratejimizin iyi işlememesinden dolayı kaybettik” ifadelerini kullandı.

Fotoğraf: İhlas
Fotoğraf: İhlas

Giuliano ayrıca, “Bir karşılaşmayı bu şekilde kaybetmemeliyiz” şeklinde konuşarak takıma mesaj verdi.

Giuliano'nun maç sonu açıklamaları şu şekilde;

  • Futbolda bir maçın sonunda niye kaybettiğinizi, niye berabere kaldığınızı ve niye kazandığınız çok net bir şekilde anlaşılıyor. Bugün ilk 20-25 dakika iyi oynadık. Stratejimiz işledi. Ama daha sonra hiçbir şekilde topa sahip olamadık, kendi oyunumuzu oynayamadık. Maçın hemen hemen tamamında topa Beşiktaş sahip oldu. Beşiktaş, çok kaliteli bir takım. Hak ettikleri bir galibiyet oldu. Çok hata yaptık. Bu şekilde olmamalıydı. Bir daha bu şekilde tekrar etmemeli. Beşiktaş, Devler Ligi'nde bir mağlubiyeti aldı. Bu mağlubiyet sonrası tüm varlıklarıyla kazanmak isteyeceklerini biliyorduk. Ama biz bugün atmosferden dolayı kaybetmedik. Bu maç için oluşturduğumuz stratejinin iyi bir şekilde işlememesinden dolayı kaybettik. Futbolda bunlar olabiliyor. Kazanırken beraber kazanıyoruz, kaybederken birlikte kaybediyoruz. Kafamızı yukarı kaldırmak zorundayız. Bir karşılaşmayı bu şekilde kaybetmemeliyiz.