Giuliano'dan Galatasaray'a gözdağı

​Giuliano'dan Galatasaray'a gözdağı
​Giuliano'dan Galatasaray'a gözdağı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Giuliano, Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Yeni transfer Şampiyonluk yarışından lider Galatasaray'a kadar önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Giuliano, Antalyaspor maçı hazırlıkları öncesinde Can Bartu Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'nin son zamanlarındaki performansına ilişkin konuşan Brezilyalı bazı şeyleri değiştirdiklerini söyledi.

Son olarak Galatasaray ile alakalı bir soru üzerine Giuliano, lideri yakalayacaklarını ve hatta geçeceklerini dile getirdi.

"GALATASARAY İLE PUAN FARKINI KAPATTIK"

  • "Galatasaray güçlü bir takım, onlarla olan puan farkını azalttık. Biz kendi işimize bakmak istiyoruz. Sonuna kadar zorlayacağız ve Galatasaray'ı geçeceğiz."

“FUTBOL TAKIM OYUNUDUR”

  • “Futbol bir takım oyunudur. Sezonun başında burada eksiklerimiz vardı. Sezon başında birlik beraberlik görüntümüz yoktu. Son maçta ise birbirimize daha yakın olduğumuzu gördük. Bunu sezon başında başaramamıştık. Biz bu görüntüyü sürdürürsek başarımız devam eder. İyi performansımızı temel noktası buydu. Herkes her şeyini sahada vermeye çalıştı. Gelişme dönemimiz devam ediyor. Son maçtaki görüntüyle sahaya çıkarsak iyi skorlar almaya devam edeceğiz.”

“OSMANLISPOR MAÇI SONRASI İÇİMİZİ DÖKTÜK”

  • “Osmanlıspor maçı sonrasında soyunma odasında toplantı yaptık. Tüm oyuncular o toplantıda ne düşünüyorsa söyledi. Herkes ne kadar rahatsız edici bir durumda olduğumuzu gördü. Milli takımlardan döndüğümüzde herkeste farklı bir duruş olduğunu gördük. Bunu aldığımız galibiyetle gösterdik. İyi bir sonuç aldık. Sadece bu maçla kalmamalı. Önümüzdeki maçları da kazanmalıyız.”

“ANTALYASPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ”

  • “Antalyaspor maçını çok önemli. Zor bir rakiple karşılaşacağımızı biliyoruz. Bizim oraya gittiğimizde tek amacımız galibiyet olacaktır. O statta kazanamama serisini kırarsak ligin geri kalanı için bize fazlasıyla özgüven olacaktır.”

“PERFORMANSIMDAN MEMNUNUM”

  • “Performansımdan memnunum. Sezon uzun bir maraton. Sezona nasıl başladığınız değil, nasıl bitirdiğiniz önemli. Sezon sonu geldiğinde benim performansımı daha iyi değerlendiririz. Şu ana kadar baktığımda kendi performansımdan memnunum. 11 maçta 4 gol atıp 1 asist yaptım. İyi bir performans ortaya koydum. Kendimi geliştiriyorum. Takım olarak da her geçen gün daha iyi oluyoruz. Takımda hala adaptasyon sürecimin devam ettiğini düşünüyorum. Şu ana kadar görüntümden mutluyum. Sezonun kalan kısmında daha fazla gol atıp asistler yaparak takıma katkı sağlayacağım.”

“DAHA MERKEZDE OYNAMAK İSTERDİM”

  • “Daha merkezde görev almayı tercih ediyorum. Burada Giuliano’nun hoşlandığı pozisyon vardır, bir de takımın hayrına olacak bir pozisyon. Takımın iyiliğini düşünen bir hoca var. Onun kararlarına her zaman saygı duyarım. Kenara yakın bir pozisyonda görev alıyorum.Takım için bu iyiyse benim için yeterlidir. Hocamızın kararına saygı duyuyorum. Nerede oynarsam oynayım en iyisini vermeye çalışıyorum. Tercihim merkezde oynamak ama bunun bir önemi yok.”
“SOLDADO GOL ATMAK İÇİN GELDİ”

  • “Soldado bu yüzden geldi. Takıma gol katkısı versin diye. Çok mutlu oldum performansından. Attığı gollerle son maçta fark oluşturdu. Takım için nasıl önemli olduğunu gösterdi. Geri kalan haftalarda onun golleri bizim için önemli olacaktır”
“DAHA ÇOK CEZA SAHASINA GİRMELİYİZ”

  • “Maç berabereydi ve hücum etmek zorundaydık. Ne kadar kalabalık ceza sahasına girerseniz gol atma şansınız o kadar artar. Biz bu ruhu gösterdik. Sadece yenik ve berabereyken bu olamamlı. Biz maçın her anında ceza sahasında olmalıyız”