Gomis'den Cüneyt Çakır'a sitem

Gomis'den Cüneyt Çakır'a sitem​
Gomis'den Cüneyt Çakır'a sitem​

Süper Lig'in 9.haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Galatasaray'ın golcüsü Bafetimbi Gomis, yaptığı açıklamada maçın hakemi Cüneyt Çakır'a enteresan bir serzenişte bulundu.

Süper Lig'in 9.haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği dev maçta gol sesi çıkmadı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın golcüsü Gomis, Cüneyt Çakır için sitem dolu sözler sarf etti. İşte Gomis'in açıklamaları;

  • "Çok iyi bir maçtı, tribünlerdeki atmosfer harikaydı, Fenerbahçe taraftarının da maça gelmesi harikaydı. Daha önce böyle bir atmosfer görmedim. Umarım tüm taraftarlar, evine iyi şekilde döner. Takım olarak bugün beklentiyi karşılayamadık, yine de 1 puan aldık ve yenilmezliğimizi sürdürüyoruz.
  • Penaltı olduğu çok belliydi, çok kızdım. Taraftarlar da çok kızdı. Hakeme gittim ve oyunu iyi yönlendirmesi gerektiğini söyledim. O penaltıolsaydı oyunun yönü farklı olurdu. Hakeme söylediğim bir şey vardı; "Bizher gün çalışıyoruz, senin de daha fazla çalışman gerekir. Maçı kazanmak içinsahaya çıktı ve penaltı olsaydı, golü atmış olacaktık. Lig uzun bir süreç vedaha iyisini yapmak zorundayız."