Gomis'in bileti kesildi mi?

Bafetimbi Gomis
Bafetimbi Gomis

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'in geleceği netleşmeye başladı. Ligin ilk haftasında forma şansı bulamayan Gomis, Göztepe maçında da ilk 11'de yer bulamadı. Fatih Terim'in bu kararı, golcü oyuncunun gözden çıkarıldığı şeklinde yorumlandı.

Spor Toto Süper Lig ikinci hafta mücadelesinde Galatasaray ile Göztepe karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı’nda oynanan mücadele öncesinde geceye damga vuran detay, sarı kırmızılı ekibin teknik patronu Fatih Terim’in ilk 11 tercihi oldu.

Sezonun açılış maçı olan Ankaragücü deplasmanında forma şansı bulamayan Bafetimbi Gomis, Göztepe karşısında da ilk 11’e dahil edilmedi. Yaşanan ekonomik anlaşmazlık sebebiyle sarı kırmızılı kulüpteki geleceği merak konusu olan Gomis’in yeni sezonun ilk iki maçında da kesik yemesi, Fatih Terim tarafından biletinin kesildiği yönünde yorumlandı.

Deneyimli çalıştırıcı, geçtiğimiz hafta 3-1 kazanılan Ankaragücü maçına ilk 11’de başlayan ve etkili oyununu 1 de golle süsleyen Eren Derdiyok’a Göztepe karşısında da ilk 11’de şans verdi.

İsmi Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ile anılan golcü oyuncunun makul bir teklif gelmesi halinde satılmasına kesin gözüyle bakılıyor.