Göztepe karşısında Galatasaray'ın başında sürpriz bir isim olacak

Göztepe karşısında Galatasaray'ın başında sürpriz bir isim olacak​
Göztepe karşısında Galatasaray'ın başında sürpriz bir isim olacak​

Süper Lig'in 16. haftasında Malatya deplasmanında 2-1 yenik ayrılan Galatasaray'da haftalardır konuşulan ayrılık gerçekleşti. Dursun Özbek de Tudor'a olan desteğini çekti ve yollar ayrıldı. Bu ayrılığın ardından ise Galatasaray'da ilk yarının san maçı olan Göztepe karşılaşmasında takımın başında kimin olacağı merak edilmeye başlandı. İşte, Göztepe karşılaşmasında takımın başında olacak isim.

Galatasaray'da Evkur Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrasında sabrı taşan yönetim, Hırvat teknik direktör Igor Tudor ile yolları ayırma kararı aldı. Bu kararın ardından sarı-kırmızılı camiada, ilk yarının son karşılaşması olan Göztepe maçında Galatasaray'ın başında kimin olacağı merak edilmeye başlandı.

beIN Sports'un haberine göre; Malatyaspor karşısında aldığı 2-1'lik mağlubiyet ile üst üste deplasmandaki son 4 maçını kaybeden Galatasaray'da fatura Tudor'a çıktı. Tudor'un takımda devam etmesi yönünden ısrar eden Başkan Dursun Özbek de Hırvat teknik adama olan desteğini çekti.

AYRILIK KARARI HAVALİMANINDA ALINDI

Sarı-kırmızılarına aldığı şok mağlubiyet sonrasında Malatya Havalimanı'nda kritik bir toplantı gerçekleştiren Cenk Ergün ve Dursun Özbek,Tudor ile yolları ayırma kararını burada aldı.

AYRILIK RESMEN 14.00'DA DUYURULACAK

Mağlubiyet sonrasında çileden çıkan ve Tudor ile yolları ayıran Galatasaray yönetimi, bugün saat 14.00'te Türk Telekom Stadı'nda olağanüstü düzenlenen toplantı akabinde Tudor'un görevine son verildiği kamuoyuna duyuracak. Aynı toplantıda yeni teknik adam konusu da gündeme getirilecek.

GÖZTEPE MAÇINDA SÜRPRİZ BİR İSİM TAKIMIN BAŞINDA

Igor Tudor ile yolların ayrılması sonrası pazar günü Göztepe karşılaşmasında takımın başında Futbol Akademisi Direktörü Emrah Bayraktar'ın sahaya çıkması bekleniyor. Bir diğer aday ise, Tudor'un yardımcılığını yürüten Ayhan Akman olarak gösteriliyor. Galatasaray'ın yeni teknik direktörü ise ikinci yarı hazırlık kampı öncesi kesinlik kazanacak.