İşte Arda Turan’ın Başakşehir’den alacağı para!

​İşte Arda Turan’ın Başakşehir’den alacağı para!
​İşte Arda Turan’ın Başakşehir’den alacağı para!

Şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Medipol Başakşehir, Arda Turan ile her konuda anlaştı. Milli futbolcunun, İstanbul temsilcisinden alacağı rakam da netlik kazandı.

Sezonun ilk yarısını zirvede tamamlayan Medipol Başakşehir, Arda Turan ile her konuda anlaştı. Resmi sözleşmenin imzalanması için Barcelona ile aradaki ufak pürüzlerin giderilmesi bekleniyor.

Arda Turan, İstanbul'a dönmek için gün sayıyor.
Arda Turan, İstanbul'a dönmek için gün sayıyor.

Fanatik Gazetesi’nde yer alan haberde Arda Turan’ın Başakşehir’den alacağı rakam belirtildi. İstanbul temsilcisi, 30 yaşındaki futbolcuya, bu sezonun ikinci yarısı için 4 (17 milyon TL), gelecek sezon için ise 6 milyon Euro (26 milyon TL) ödemeyi teklif etti. Bu öneriyi kabul eden milli yıldız, 1.5 yıllığına Başakşehir’e ‘evet’ dedi. Kesin gözüyle bakılıyor Teknik direktör Abdullah Avcı’nın kadrosunda ısrarla görmek istediği Arda’nın transferini bitirmek için Başkan Göksel Gümüşdağ, dün İspanya’ya gitti.

Gelecek planlarında yok

Tecrübeli oyuncunun menajeri Ahmet Bulut da, Barcelona ile kalan ufak pürüzleri gidermek için yoğun mesai harcıyor. Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde’nin gelecek planları arasında yer almayan yıldız futbolcunun, Medipol Başakşehir’e transfer olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.