İşte Beşiktaş'ın stoperdeki transfer herakatı!

İşte Beşiktaş'ın stoperdeki transfer herakatı​!
İşte Beşiktaş'ın stoperdeki transfer herakatı​!

Beşiktaş'ta Marcelo'nun Lyon'a transferinin ardından savunmada oluşan boşluğu kapatabilmek için arayışlar tüm hızıyla sürüyor.

GZT DIŞ BASIN- Beşiktaş yaptığı transferlerle adete dünya gündemine otururken aynı zamanda güçlü bir takım modeline adım adım yaklaşıyor. Hem Türkiye'de hem de tüm dünya da "Come To Beşiktaş" ile gündeme otururken kadrosuna Pepe, Alvaro Negredo ve Jeremain Lens'i katarak rakiplerine de korku saldı.

Marcelo'nun Lyon'a transferi sonrası savunma hattında oluşan boşluğu doldurmak için kolları sıvayan Beşiktaş'ın stoper listesinin başında Gary Medel geliyor.

Gary Medel ile anlaşan Beşiktaş henüz Inter ile anlaşma sağlamış değil. Aynı takımdan bir diğer stoper Miranda ile de ilgilenen Kartal'ın önceliği Gary Medel. Erdal Torunoğulları Şili basınına açıklamalarda bulundu.

El Murcurio gazetesine konuşan Torunoğulları: "Gary Medel transferini kısa sürede bitirmek istiyoruz. Şili için önemli bir oyuncu ve Inter'de harika süreçler geçirdi" ifadelerini kullandı.

Öte yandan İtalyan gazetesi La Gazetta Dello Sport'a göre Beşiktaş'ın yaptığı teklif ile Inter'in istediği rakam arasında 1 milyon euro'luk fark kaldığını, Medel ile de yıllığı 2.5 milyon euro'ya anlaşıldığı belirtildi.

Gary Medel, Trabzonspor'un da transfer listesindeydi ancak yüksek maliyeti nedeniyle transferden vazgeçildi.

Beşiktaş'ın transfer listesi bununla sınırlı değil. Milan'ın Paraguaylı stoperi Gustavo Gomez ile de ilgisini devam ettiren Siyah beyazlılar oyuncu ile büyük aşama kaydetti ancak Gary medel transferi için bekletiliyor.

İngiliz gazetesi The Sun'ın haberine göre Beşiktaş, Manchester United'ın brezilyalı 10 numarası Andreas Pereria ile ilgilendiğini yazdı.

Bilindiği gibi Beşiktaş Talisca için Benfica ile kriz yaşıyor.