İşte Fatih Terim’den flaş transfer haberi

​İşte Fatih Terim’den flaş transfer haberi
​İşte Fatih Terim’den flaş transfer haberi

Galatasaray’ın deneyimli teknik direktörü Fatih Terim sarı-kırmızılı kulübün gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam taraftarların en çok merak ettiği “Galatasaray transfer yapacak mı?” sorusuna yanıt verdi.

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını İsviçre kampıyla sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim transfer çalışmalarıyla ilgili olarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“21 Temmuz’da kampa katılacak”

Fatih Terim çalışmalar sırasında futbolcularıyla yakından ilgileniyor.nFotoğraf: AA
Fatih Terim çalışmalar sırasında futbolcularıyla yakından ilgileniyor.nFotoğraf: AA

Akhisar'dan transfer edilen Muğdat Çelik hakkında konuşan Terim, "Muğdat'ın hiçbir sorunu yok. Takıma yavaş yavaş adapte olmaya başladı. Milli takımdan gelecek isimlere elenme sırasına göre izin verdik. Nagatomo 21 Temmuz'da dönecek. Muslera'ya ise daha fazla izin vereceğiz. Ama hepsi Süper Kupa maçına yetişecek" dedi.

“İnşallah bir an önce takım bulurlar”

Tecrübeli teknik adam, Tarık Çamdal ve Eray İşcan'ın durumlarıyla ilgili gelen soruları şu sözlerle yanıtladı: Tolga Ciğerci sakat ve iyileşmesi için 20 günden fazla bir zaman gerekiyor. İstanbul'da daha rahat tedavi olur. Tarık ile konuştum. Milli takımda oynuyordu ama bazı şeyler olmamış. Gidip oynaması gerektiğini söyledim. Eray için de aynı şey. Gidip oynamalı ve kendini göstermeli. Umarım en kısa zamanda yeni takımlarını bulurlar.

“Daha sonra karar vereceğiz”

Tolga için karar vereceklerini belirten Terim, “Oyunculara kızma gibi bir lüksümüz yok ama kararları ile ilgili tasarruf hakkımız var. Ümit ederim bir an evvel iyileşir. Tolga Ciğerci hakkında sonra bir karar veririz” dedi.

Denayer’ın durumu ne olacak?

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın Manchester City'den kiraladığı Denayer’in durumu hakkında da konuşan Fatih Terim, “Kadromuzu korumak istedik. Nagatomo ve Denayer kritikti. Donk tamam. Denayer de inşallah olur. Ekonomik gücümüzün yettiği kadar almaya çalışacağız. Bazı yerlere ihtiyacımız var” diye konuştu.

Transfer açıklaması

Fatih Terim transfer çalışmaları nedeniyle taraftarların endişelenmemesi gerektiğini vurguladı.nFotoğraf: AA
Fatih Terim transfer çalışmaları nedeniyle taraftarların endişelenmemesi gerektiğini vurguladı.nFotoğraf: AA

Fatih Terim transfer çalışmaları hakkında ise, “Transfer yapmak için 31 Ağustos'a kadar zamanımız var. Yani transfer için önümüzde önemli bir dönem var. Söz konusu bu süreçte her şe olabilir. Bugün daha 8 Temmuz ligin başlamasına bir buçuk ay var. Her takımda ne olabilecekse bizde de gelenler, gidenler olabilir” dedi.