Josef de Souza, Galatasaray’ı bombaladı

​Josef de Souza, Galatasaray’ı bombaladı
​Josef de Souza, Galatasaray’ı bombaladı

Josef de Souza, Fenerbahçe’nin Galatasaray’la berabere kaldığı için mutlu olduğunun iddia edilmesine sinirlendi. Sambacı, kesinlikle 1 puana sevinmediklerini belirtti.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Ortaya konulan futbol da alınan 0-0’lık sonuç da futbolseverlerin yüzünü güldürmedi. Ancak birçok kesim Fenerbahçeli futbolcuların ve teknik ekibin alınan sonuçtan memnun olduğu iddia edildi.

10 kişiye karşı tehlikeli olamadık

Josef de Souza'dan derbi sitemi.
Josef de Souza'dan derbi sitemi.

Sekiz puan gerideyken, farkı korudukları için sevinmelerinin zaten mümkün olmadığını belirten Souza "Maçla ilgili olumsuz olarak değerlendireceğimiz tek şey, rakip 10 kişi kaldıktan sonra tehlike oluşturamamamız. Bunu yapabilseydik, farkı 5'e indirecektik. Ancak bu fırsatı değerlendiremedik" diye konuştu.

Yeni yıla çok daha güçlü gireceğiz

Souza, bundan sonraki haftalarda puan kaybı kredilerinin azaldığını belirterek "Hedefimiz ilk yarı sonuna kadar farkı en aza indirmek olmalı. Üst üste galibiyetlere ihtiyacıımız var. Takımın bunu başaracak seviyeye geldiğine inanıyorum. Umarım, yeni yıla çok daha güçlü bir şampiyonluk inancıyla gireriz" ifadelerini kullandı.

(Kaynak. Sabah)