Jupp Heynckes Beşiktaş'ta 2 isimden çok korkuyor!

Jupp Heynckes Beşiktaş'ta 2 isimden çok korkuyor​
Jupp Heynckes Beşiktaş'ta 2 isimden çok korkuyor​

Bayern Münih'in ligdeki Köln maçından önce düzenlenen basın toplantısında konuşan Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile eşleşmelerini yorumladı. Beşiktaş'ı yorumlayan kurt hoca, siyah beyazlılarda özellikle 2 isimden çok çekindiğini itiraf etti.

Bayern Münih'in, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş ile eşleşmesinin ardından ilk kez konuşan Jupp Heynckes, Beşiktaş hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ı uzun zamandır takip ettiğini dile getiren tecrübeli hoca, özellikle birkaç oyuncunun çok tehlikeli olduğunu vurguladı. Şenol Güneş'i de es geçmeyen Alman hoca, Alman medyasında çıkan 'kolay bir eşleşme' yorumlarına katılmadığını belirtirken özellikle 2 ismin isimlerini vererek 'tehditkar' ifadesini kullandı.

Jupp Heynckes'in açıklamalarından öne çıkanlar;

  • "Beşiktaş'ı sadece Leipzig karşısında izlemedim, çok iyi bildiğim ve takip ettiğim bir takım. Tanıdığım ve izlediğim birçok oyuncuları var. Daha önceden Ajax ve Liverpool'da oynayan Ryan Babel, Porto'dan gelen Ricardo Quaresma çok tehditkar isimler. Bununla birlikte iyi bir teknik direktörleri var. Medyada kolay bir eşleşme olduğu yönünde yorumlar var. Ben tamamen farklı düşünüyorum. İyi futbol oynuyorlar ve bunu grup maçlarında izledik. Beşiktaş maçları, mutlaka çok iyi hazırlanmamız gereken maçlar olacak."