Kavga ettiği için kadro dışı kalmış

Mbappe
Mbappe

Fransızların meşhur spor gazetesi L'Equipe, transfer gündeminin gözde ismi Kylian Mbappe'nin kadro dışı kalması ile ilgili ciddi bir iddia ortaya attı.

Monaco'da geleceği bir türlü netleşmeyen, transfer ve takım gündemini bir hayli meşgul eden Kylian Mbappe krizi bir türlü bitmiyor.

PSG'nin talip olduğu yıldız golcünün, transfer dedikoduları sebebiyle kadro dışı bırakıldığı konuşuluyordu. Ancak L'Equipe gazetesinin haberine göre olayın perde arkasında başka olaylar var.

İddiaya göre, takımda mutsuz olan genç oyuncu, geçtiğimiz Salı günü antrenmanda takımın tecrübeli stoperi Andrea Raggi'yle kavga etti. Bu olayın hemen ardından teknik direktör Jardim devreye girdi. Kavgaya sebebiyet veren Mbappe'yi idman sahasından göndermek isteyen Jardim, Mbappe'nin buna karşı çıkmasının ardından takımı alıp yandaki boş sahaya geçerek, genç yıldızı yalnız bıraktığı ifade edildi.

Ligin ilk haftasında Dijon deplasmanında yedekte kalan Mbappe, Monaco'nun 1-0 Metz karşılaşmasında ise kadroya alınmamıştı. Bunun üzerine İspanyol ve Fransız basını, genç oyuncunun mutsuz olduğunu ve ayrılmak istediğini yazmıştı. Yıldız oyuncu hakkında son olarak PSG'ye 200 milyon euro'ya transfer olacağı iddiası ortaya atılmıştı.