Konyaspor-Guimaraes maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

​Konyaspor-Guimaraes maçı saat kaçta? Hangi kanalda?
​Konyaspor-Guimaraes maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci hafta maçında Atiker Konyaspor ile Vitoria Guimaraes karşı karşıya gelecek. Peki, zorlu mücadele saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci hafta maçında bu akşam Atiker Konyaspor, Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes’i konuk edecek.

Saat kaçta?

AA
AA

Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak.

Makedon hakem yönetecek

Zorlu karşılaşmada Makedonya Futbol Federasyonundan hakem Aleksandar Stavrev düdük çalacak.

Hangi kanalda?

AA
AA

Grubun ilk maçında deplasmanda Marsilya’ya konuk olan Atiker Konyaspor, Vitoria Guimaraes karşılaşmasına galibiyet parolasıyla çıkacak. Karşılaşmayı sporseverler TRT ve Tivibu Spor ekranlarından naklen izleyebilecek.

Atiker Konyaspor'un muhtemel 11'i

Konyaspor'un Guimaraes karşısına çıkması beklenen muhtemel 11 ise şu şekilde; Sekran Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Moke, Eren Albayrak, Jonsson, Mehdi, Ömer Ali, Fofana, Musa, Milosevic.

Avrupa’da 8. mücadele

AA
AA

Avrupa kupalarında ilk kez geçen yıl mücadele eden Konyaspor, bu kulvardaki 8. Maçına bu akşam çıkacak. Konyaspor geride alan 7 maçta 6 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Bu karşılaşmalarda 2 gol atan Konyaspor kalesinde 13 gole engel olamadı.

AA
AA

Akçay’dan ışık göndermesi

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay karşılaşma öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Akçay, “Sahanın elektrikleri ve taraftarlarımızın bize vereceği elektrikle bütün oyuncularımızın ampulleri yanmalı ve çok iyi ışıldamalıyız. Rakibimizin istatistikleri oldukça güçlü. Kupada ilk maçta kendi evinde berabere kalmış olmasına rağmen lig maçında 2-1’lik bir üstünlük sağladı. Farklı oyun anlayışları var. Yüksek seviyede arzuyla oynuyorlar. Atak özellikleri, kenardan merkeze gelme üzerine daha fazla organize olmuş. Kısa bir takım olmasına rağmen ölü top becerileri ve bundan faydalanma yetenekleri yüksek bir takım. Özellikle 3. bölge oyuncuları takımın en güçlü yanını oluşturuyor. Dikkat etmemiz gereken bir hücum blokları var” dedi.