Konyaspor'dan bir bomba daha: Eto'o tamam!

Konyaspor'dan bir bomba daha: Eto'o tamam!
Konyaspor'dan bir bomba daha: Eto'o tamam!

Konyaspor Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar, Kamerunlu golcü Eto'o ile anlaştıklarını açıkladı.

Ara transfer döneminde kadrosuna Jahovic'i katan Atiker Konyaspor, Antalyaspor forması giyen Samuel Eto’o ile her konuda anlaşmaya vardı ve ikinci bombayı da patlatmış oldu.

Söz konusu transferi tamamlamak için Antalya'ya giden yönetim, kırmızı-beyazlı yöneticilerle aradaki pürüzleri giderdi ve bu futbolcunun transferi için el sıkıştı. 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2,5 yıllığına Konyaspor'a transfer olan Samuel Eto'o için yeşil-beyazlı kulüp bonservis bedeli ödemeyecek.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, transferinin bittiğini bizzat açıkladı. Baydar, “Atiker Konyasporumuz, Samuel Eto'o ile görüşmelerinde mutlu sona ulaştı. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın...” ifadelerini kullandı.

GALATASARAY MAÇININ KADROSUNDA OLACAK

Geçtiğimiz yıl Türkiye Kupası'nı kazanan ve bu sezon da kupada çeyrek finale yükselmeyi başaran Atiker Konyaspor, perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Galatasaray'ı konuk edecek.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Kafileye yarın dahil olacak olan Samuel Eto'o'nun, Galatasaray maçının kadrosunda yer alması bekleniyor.

ANTALYASPOR'DAN AÇIKLAMA

  • 2015-2016 sezonunda transfer ettiğimiz takım kaptanımız Samuel Eto’o ile yollarımız karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır. Kendisine, bugüne kadar kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşantısında başarılar dileriz.