Kusursuz Fırtına: Atiba'dan Türk futbol tarihine geçen istatistik

Atiba Konyaspor
Atiba Konyaspor

Atiba Hutchinson, Atiker Konyaspor maçında performansıyla otoriteleri büyüledi. Kanadalı yıldız 'kusursuz' istatistiğiyle otoriteleri bile kendisine hayran bıraktı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen Atiba Hutchinson eski günlerine dönüyor.

Geçtiğimiz sezonun son haftalarında, içinde bulunduğumuz sezonun ilk 4 haftasına kadar gözle görülür bir performans düşüklüğü yaşayan Kanadalı orta saha oyuncusu, Atiker Konyaspor maçında adeta küllerinden doğdu.

Maça ilk 11’de başlayan ve 90 dakikada sahada kalan Atiba, hem etkileyici performansıyla göz doldurdu hm de bu sezon yine Şenol Güneş’in vazgeçilmezleri arasında yer alacağını gösterdi.

%100 PAS İSABETİ

Atiker Konyaspor karşısında ‘kusursuz’ bir futbol oynayan Atiba Hutchinson hiç pas hatası yapmadı. 60 pasın tamamında isabet bulan Kanadalı yıldız, bu alanda yeni bir rekora da imza attı. Atiba Hutchinson, Süper Lig'de 2014/15 sezonu başından bu yana, bir maçta pas hatası yapmadan en fazla pas atan oyuncu olarak tarihe geçti.

Deneyimli oyuncu ayrıca rakipleriyle girdiği 5 ikili mücadelenin de tamamını kazanarak, Atiker Konyaspor galibiyetinin gizli mimarı oldu.