Lucescu'nun 11'inde 6 yeni isim!

​Lucescu'nun 11'inde 6 yeni isim!
​Lucescu'nun 11'inde 6 yeni isim!

Lucescu, Ukrayna karşısında oynayan 6 ismi kenara çekip daha canlı ve aktif bir futbol sergileyen 11'ini sahaya sürecek. Eleştirilen isimleri bir bir kulübeye çekecek olan Luçe'nin 11'i hazır.

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Hırvatistan maçına bambaşka bir takımla çıkacak. Ukrayna karşısında oynayan 6 isim kenara gelecek, takıma ise Emre Mor ve Burak Yılmaz'la birlikte Nuri, Yusuf Yazıcı, Ömer ve Caner eklenecek.

SERDAR'IN YERİNE ÖMERTOPRAKGİRECEK

Ay-Yıldızlılar'da teknik direktör Mircea Lucescu, Ukrayna karşısında ortaya konan futbol ve alınan sonuçtan dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, Hırvatistan karşısında ilk 11'inde büyük değişiklikler yapmayı planlıyor.

Lucescu'nun, savunma, orta saha ve forvet hattında yeni isimlere şans vereceği öğrenildi. Şu an için Rumen hocanın kafasındaki takıma sağ bekte alternatif bir isim olmadığı için Şener yine sahne alabilir. Ancak Kaan Ayhan'ın da burada oynama olasılığı var. Sakatlanan Serdar'ın yerine Mehmet Topal'ın yanında stoper olarak Ömer Toprak forma giyecek.

Kaynak: Fanatik