Markovic’in Fenerbahçe kararı çok net!

​Markovic’in Fenerbahçe kararı çok net!
​Markovic’in Fenerbahçe kararı çok net!

Bonservisi Liverpool’da bulunan Lazar Markovic’in Fenerbahçe’ye dönüp dönmeyeceği tartışılırken, genç futbolcu kararını verdi.

Transferin bitimine sayılı saatler kala Fenerbahçe atağa geçti... Sarı-lacivertliler bir taraftan Diego Costa'yla ilgilenirken diğer yandan Lazar Markovic'le görüşüyor.

2015'te Liverpool'dan büyük hedeflerle kiralanan Markovic yaşadığı sakatlığın da etkisiyle takıma beklenen katkıyı sağlayamadı. 2016'da Liverpool'a geri dönen Sırp futbolcu Sporting CP ve Hull City'de kiralık olarak forma giydi.

Klopp takımda istemiyor

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'un takımda istemediği Markovic henüz kendine takım bulamadı.

Teklife sıcak bakıyor

Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakan Markovic'in yakın çevresine, "Fenerbahçe'de yeteri kadar başarılı olamadım. Yeniden Türkiye'ye dönersem her şey çok farklı olacak" dediği öğrenildi.

2019 yılına kadar sözleşmesi var

23 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon ikinci yarısında Hull City formasıyla 14 maça çıkıp 2 gol attı. 23 yaşındaki futbolcunun Liverpool'la 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

21 maç 2 gol

Sağ kanatta görev alan Markovic, Fenerbahçe formasıyla 21 maça çıkıp 2 gol atmıştı. Sarı-lacivertlilerin Sırp futbolcuyu kiralık olarak renklerine bağlamak istediği biliniyor.

Lazar Markovic kimdir?

Doğum Tarihi: 2 Mart 1994

Doğum Yeri: Sırbistan

Boyu: 1,75 m

Mevki: Sağ Kanat

Kulübü: Liverpool