Mehmet Demirkol canlı yayında patladı: Arda Turan'a sert sözler

Mehmet Demirkol Arda Turan
Mehmet Demirkol Arda Turan

Mehmet Demirkol, Şansal Büyüka'ya da seslendi...

NTV Spor ekranlarında yayınlanan Spor Servisi programının tecrübeli yorumcusu Mehmet Demirkol, Arda Turan’ın milli takım uçağında Bilal Meşe’ye saldırmasını değerlendirdi.

Sert eleştirilerde bulunan Mehmet Demirkol, Arda Turan’ın küfürlerinin aslında Bilal Meşe’ye değil Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören’e olduğunu söyledi.

Demirkol ayrıca, yaşanan skandal olayın ardından Arda Turan’ın kadro dışı bırakılması gerektiğini ve bir daha milli takıma çağrılmaması gerektiğini savundu ancak cezaların ilkelere göre verilmediğini de belirtti.

Mehmet Demirkol'un açıklamalarından satır başları şu şekilde:
“Neden anlatmadın da Bilal Meşe’ye otururken saldırdın? Nasıl yaparsın sen bunu! Hayatta bunu yapmasını beklediğim en son insan. Ben yaparım, o yapmaz derdim. Bilal Meşe’nin prim konuları dışında bir haberi yok. Tek tek baktık Nebil ile. Milli takım idari heyeti bunu sızdırdı. Anlatın o zaman.  Hem anlatmayacaksınız, yazılınca da insanlara saldırıyorlar”
Mehmet Demirkol'un açıklamalarından satır başları şu şekilde: “Neden anlatmadın da Bilal Meşe’ye otururken saldırdın? Nasıl yaparsın sen bunu! Hayatta bunu yapmasını beklediğim en son insan. Ben yaparım, o yapmaz derdim. Bilal Meşe’nin prim konuları dışında bir haberi yok. Tek tek baktık Nebil ile. Milli takım idari heyeti bunu sızdırdı. Anlatın o zaman. Hem anlatmayacaksınız, yazılınca da insanlara saldırıyorlar”
Fatih Terim ve Yıldırım Demirören sözleri
“Bilal Meşe’nin bu işin peşini bırakmaması lazım. Bütün gençlere örnek olacak. Arda orada Bilal Meşe’ye saldırmıyor, burada Yıldırım Demirören’e ve Fatih Terim’e saldırıyor. Şu an kadro dışı bırakılması lazım. Otele dahi girmemesi gerekiyor. Bir daha milli takıma çağırılamaz. Bak, Volkan Demirel çağırılmıyor. Öte yandan Volkan Babacan bir maç cezadan sonra alınıyor. Çünkü konu, ilkeler değil. Arda Turan, Bilal Meşe aracılığıyla Fatih Terim ve Yıldırım Demirören’e bu küfürleri etmiştir”
Fatih Terim ve Yıldırım Demirören sözleri “Bilal Meşe’nin bu işin peşini bırakmaması lazım. Bütün gençlere örnek olacak. Arda orada Bilal Meşe’ye saldırmıyor, burada Yıldırım Demirören’e ve Fatih Terim’e saldırıyor. Şu an kadro dışı bırakılması lazım. Otele dahi girmemesi gerekiyor. Bir daha milli takıma çağırılamaz. Bak, Volkan Demirel çağırılmıyor. Öte yandan Volkan Babacan bir maç cezadan sonra alınıyor. Çünkü konu, ilkeler değil. Arda Turan, Bilal Meşe aracılığıyla Fatih Terim ve Yıldırım Demirören’e bu küfürleri etmiştir”
Şansal Büyüka'ya çağrı
“Ne oldu Şansal abi? Ne oldu söyle? Her hafta röportaj yaptığın adama saldırdı”
Şansal Büyüka'ya çağrı “Ne oldu Şansal abi? Ne oldu söyle? Her hafta röportaj yaptığın adama saldırdı”