Mert Nobre: İnşallah Başakşehir şampiyon olur

Mert Nobre, daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe forması da giymişti.
Mert Nobre, daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe forması da giymişti.

Gençlerbirliği forması giyen golcü oyuncu Mert Nobre, Medipol Başakşehir'in şampiyon olmasını istediğini söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in ilk devresini en yakın rakibinin 5 puan önünde bitiren Gençlerbirliği, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'nın Belek beldesinde devam ediyor. Kırmızı-siyahlı takımın tecrübeli ismi, daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen Mert Nobre, antrenman sonrasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"İnşallah Başakşehir şampiyon olur"

Fenerbahçe'nin Ersun Yanal ile bir çıkış yakalayacağını düşündüğünü söyleyen Nobre, "Fenerbahçe'nin bu durumu normal değil. Tüm transferler çok iyi değil. Ancak Fenerbahçe düşmez. Büyük takım. Yeni hoca, yeni atmosferle kesinlikle yükselişe geçerler. Beşiktaş da bu sene çok iyi değil. Ancak daha hazır haldeler. Bu sene inşallah Başakşehir şampiyon olur. Başakşehir son 3 sezondur çok iyiydi ancak bir türlü olamadılar. Umarım bu sene olurlar. Başakşehir iyi takım. Transferleri de iyi. Robinho'yu da aldılar. Bu takım 3 sezondur aşağı yukarı aynı isimlerden kurulu. Sadece 1-2 oyuncusu değişiyor. Yüzde 90 aynı oyuncular. Bu onlar için büyük avantaj" ifadelerini kullandı.

"Sezon sonunda bırakabilirim"

  • Sezon sonu futbolu bırakabileceğini dile getiren Nobre, "Fizik ve motivasyon olarak çok iyiyim. Bu sezondan sonra bakacağız. Belki son senem olabilir. Tam olarak karar vermedim" ifadelerini kullandı.