Mertcan Çam: Transferden haberim yok!

Mertcan Çam.
Mertcan Çam.

Beşiktaş'a transfer olduğu yönündeki haberlerle ilgili açıklamalarda bulunan 23 yaşındaki futbolcu Mertcan Çam, "İki kulüp yaklaşık 1,5 ay önce anlaşıp, sözleşme imzalamış. Beşiktaş’a 10 yıl hizmet edeceğime yürekten inanıyorum" dedi.

Bonservisi Trabzonspor'da olan ve Bandırmaspor'da kiralık olarak forma giyen genç oyuncu Mertcan Çam, Beşiktaş'a transferinden haberinin olmadığını ancak iki kulübün 40 gün önce anlaşma yaptığını öğrendiğini söyledi.

"ANLAŞMADAN HABERİM YOKTU"

Kasım 1995 doğumlu olan 22 yaşındaki sağ açık ve sağ bek oynayabilen Mertcan Çam’ı futbol kamuoyu daha önce Şanlıurfaspor’da oynarken kulüp başkanı tarafından dövülen futbolcu olarak tanınmıştı. Bu gelişmenin üzerine sözleşmesini fesih eden Mertcan Çam bordo mavili kulüp tarafından Bandırmaspor’a kiralanmıştı.

Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Son günlerde adı Beşiktaş ile geçen genç futbolcu, Hürriyet Gazetesi'ne transferi hakkındaki detayları şöyle aktardı:

  • “İki kulüp yaklaşık 1,5 ay önce anlaşıp sözleşme imzalamış. Ancak ne benim ne de menajerimin haberi olmadı. Neler yaşandı hiç bilmiyorum. Ancak eminim ki iki kulüp detaylarını bugün yarın açıklar ve hepimiz öğreniriz”

"GÖKHAN GÖNÜLDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENECEĞİM"

  • "Ben sağ kanat oyuncusu olarak bilinsem de sağ bekte de görev yapma özelliğim var. Beşiktaş’a transfer olduğum için çok mutluyum. Çok çalışacağım, Gökhan Gönül ağabeyden de çok şeyler öğrenip futbolumun üzerine ekleyeceğim. Beşiktaş’a 10 yıl hizmet edeceğime yürekten inanıyorum"