Messi Barcelona'dan ayrılıyor mu?

​Messi Barcelona'dan ayrılıyor mu?
​Messi Barcelona'dan ayrılıyor mu?

Birkaç gün önce Avrupa basınının gündemini bomba gibi sarsan 'Messi'nin Barcelona'dan ayrılacağı' iddiası gün geçtikçe güç kazanıyor. Son olarak Juventus karşılaşmasına yedek çıkan dünya yıldızının kenardaki keyifsiz görüntüsü, görenleri iddianın gerçek olduğu yönünde ikna etmeyi başardı.

Son birkaç gündür dünya futbol kamuoyu ve basını, Messi'nin Barcelona'dan ayrılmak istediği iddiası ile sallanıyor. Dün gece ise bu iddia biraz daha güçlendi.

Barcelona'nın Juventus'a konuk olduğu karşılaşmaya yedek çıkan Messi'nin yedek kulübesindeki keyifsiz tavrı ve kimseyle konuşmaması, bu söylentiyi daha da güçlendirdi.

Dünyayı şoke eden bu iddiayı İspanyol basını ortaya atmıştı; Messi'nin Katalan devinden ayrılacağı basında iyiden iyiye konuşulmaya başlandı.

TORİNO'DA YEDEK SOYUNDU

Şampiyonlar Ligi'nde dün gece oynanan Juventus karşılaşmasına yedek kulübesinde başlayan dünya yıldızının yüzünden düşen bin parçaydı. Oyuna 56. dakikada dahil olan Arjantinli yıldızın keyifsiz olmasının birkaç nedeni olduğu ileri sürülüyor.

Birinci nedenin teknik direktör Valverdeile arasının bozuk olduğu ve tek kelime konuşmadığı, ikincisi ise Katalunya bölgesinde yaşanan siyasi olaylar olduğu söyleniyor.

MANCHESTER CİTY İDDİASI

Barcelona'nın sayısız başarısında büyük katkısı olan yıldız ismin Barcelona'dan sonra durağının İngiliz devi Manchester City olacağı öne sürülüyor. Fakat Barcelona ile sayısız başarı elde eden yıldızın, her ne kadar sorunları olsa da özdeşleştiği Katalan kulübünden şu an için ayrılması çok düşük bir ihtimal olarak duruyor.

VALVERDE: DİNLENMESİ GEREKİYORDU

Barcelona, Juventus ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Katalan ekibinin teknik direktörü Ernesto Valverde merak edilen soruya yanıt verdi.

Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin mücadeleye yedek başlamasına ve son dönemlerde ortaya çıkan takımdan ayrılacağına dair söylentilere ilişkin şunları söyledi;

  • "Leo, sezon başından beri birçok maçta oynadı. Herkes gibi o da yoruldu. Onu biraz dinlendirmek istedim. Eğer maçı kaybetseydik, bu tercihimi çok daha farklı yönden konuşacaktık. Ancak bu verilmesi gereken bir karardı. Bunu konuşmak için bir sebep yok. Her zaman onsuz oynamak gibi bir risk mevcut."