Moses için üzen rapor

Victor Moses attığı golün ardından klasikleşen sevincini yapıyor.
Victor Moses attığı golün ardından klasikleşen sevincini yapıyor.

Fenerbahçe'de kısa süre içerisinde taraftarın sevgilisi olan Victor Moses'in 90 dakika oynayamamasının sebebi ortaya çıktı. Nijeryalı golcünün fizik olarak hazır olmadığı ve zorlanması halinde sakatlık riski olduğu teknik heyete bildirildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de gösterdiği performansla kısa süre içerisinde taraftarın sevgili olan Victor Moses’in henüz 90 dakika oynamamış olmamasının sebebi ortaya çıktı.

Takvim Gazetesi’nde yer alan habere göre; Nijeryalı oyuncu fizik olarak henüz hazır değil. Sağlık kurulu Nijeryalı yıldızın 60 dakikadan fazla oynaması halinde sakatlık riski olduğunu teknik heyete bildirdi.

Bunun nedeni ise Victor Moses'in Chelsea'de 3 ay maça çıkmadan Fenerbahçe’ye gelmesi ve fiziki açıdan iyi henüz iyi durumda olmaması. Ersun Yanal'ın Konya maçında mecburen 82 dakika sahada tuttuğu Nijeryalı yıldızın fiziki açıdan çok zorlandığı gözlenmişti.

  • Sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe formasıyla 4 resmi maça süre alan Viktor Moses, 176 dakika sahada kaldı ve takımına 1 gollük katkı sağladı.