Moses resmen Fenerbahçe'de

Victor Moses yeni formasıyla ilk pozunu böyle verdi.
Victor Moses yeni formasıyla ilk pozunu böyle verdi.

Fenerbahçe, Chelsea'den Victor Moses'in 1.5 yıllığına kiralandığını resmen açıkladı. 28 yaşındaki Nijeryalı futbolcu forvet, kanat ve sağ bek pozisyonlarında görev yapabiliyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig temsilcisi Chelsea’de forma giyen Victor Moses’in 1.5 yıllığına kiralandığını resmen açıkladı.

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Nijeryalı golcünün sağlık kontrollerinin ardından kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan resmi mukaveleyi imzaladığı belirtildi. Açıklamada ayrıca Moses’e Çubuklu formayla sonsuz başarılar dilendi.

  • Kulübümüz, Victor Moses’in 1,5 yıllığına kiralık olarak kadromuza katılması için İngiliz ekibi Chelsea ile anlaşmaya vardı. Nijerya milli takım futbolcusu Victor Moses, sağlık kontrollerinin ardından kendisini Fenerbahçeli yapan resmi sözleşmeyi imzaladı. Moses’e Çubuklu formamız ile sonsuz başarılar dileriz!

28 yaşındaki Nijeryalı futbolcu forvet, kanat ve sağ bek pozisyonlarında görev yapabiliyor. Bu sezon Chelsea’de yalnızca 6 resmi maçta süre bulabilen Moses, gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

📸 Victor Moses formayı giydi.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()